Skoler i Gentofte Kommune

Velkommen til skolerne i Gentofte Kommune. Skoleområdet er præget af høj kvalitet med fokus på børn og unges læring og trivsel.

Alle børn i Gentofte Kommune tilbydes undervisning - helst på en skole, der ligger tæt ved hjemmet. Der bor ca. 10.000 børn i alderen 6 til 15 år i kommunen.

I kommunen er der:

  • 11 folkeskoler
  • 1 specialskole
  • 1 ungdomsskole
  • 6 privatskoler (frie grundskoler)

I vestremenuen kan du finde mere information om blandt andet folkeskoler, skolestart, privat- og efterskoler, ungdomsskolen og dagligdagen i skolen. Her vil du også kunne finde information om uddannelsesvejledning, de sidste tiltag i skoleudviklingen i Gentofte, specialundervisning, tosprogede børn og unge samt fakta om fritidsordninger, fritidscentre og anden undervisning.

Læring uden grænser

Gentofte Kommune vil have den bedste skole for børn og unge. En skole, der understøtter, at ethvert barn og enhver ung udnytter og udvikler sine ressourcer og sit potentiale maksimalt. Det gør vi med visionen Læring uden grænser.

Synlig læring

I Gentofte Kommune arbejder vi med synlig læring, som den læringsstrategi, der skal bidrage til, at vores elever udnytter og udvikler deres ressourcer maksimalt. Vi deltager under overskriften "Alle børn skal lære at lære mere" i et udviklingssamarbejde med Rudersdal  og Gladsaxe Kommune. Mere her om Synlig Læring.

Ansvarlig for siden:

Skole
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,