Gå til hoved indhold

Rådgivning og støtte

Alle kan have brug for et godt råd, et fællesskab eller en fortrolig samtale. I Gentofte har du som ung adgang til rådgivning og tilbud, der er tilpasset dine behov.

Headspace

Hos Headspace i Byens Hus kan du få anonym rådgivning. Det er dig, der bestemmer, og du kan talte med én om det, du har på hjerte. Intet er for stort eller småt - det vigtigste er, at du føler dig tryg.

Headspace Gentofte

Ventilen

Ventilen Gentofte er et fællesskab for unge, der oplever ensomhed. I Ventilen kan du være den du er og finde nogen, der har det ligesom dig. 

Ventilen Gentofte

Selvhjælps- og netværksgrupper

Hos Frivilligcenter og Selvhjælp Gentofte i Byens Hus finder du en række selvhjælpsgrupper og netværksgrupper om fx angst, ADHD og sorg. 

Frivilligcenter og Selvhjælp Gentofte

Psykologsamtaler

Gentofte Kommune tilbyder åben anonym rådgivning til alle unge fra 13 år, der er bosat i kommunen. Samtalerne afholdes af psykologer i vores lokaler på Magrethevej 14, 2900 Hellerup.

Kontakt den gratis psykologhjælp på telefon eller mail for at booke en tid:

Tlf.: 2938 0976

Hvis vi ikke tager telefonen, kan du lægge en besked på telefonsvareren, så bliver du kontaktet snarest muligt. Du er også altid velkommen til at sende en sms til nummeret eller en mail på:

E-mail: gentofte@gentofte.dk
Att.: gratis psykologsamtaler

Partnerskab med ungdomsuddannelserne

Gentofte Kommune har i samarbejde med ungdomsuddannelserne udviklet et katalog, der giver overblik over, hvor og hvordan unge kan få hjælp og støtte, når ungelivet er svært. Det kan være alt fra hjælp til håndtering af spiseforstyrrelse, angst, depression, misbrug, forældres skilsmisse, boligformidling og meget mere.

Kataloget er tænkt som en hjælp til fagpersoner, der er i kontakt med unge mellem 15 og 25 år, men kan også bruges af fx forældre og unge selv.

Læs kataloget ’Hjælp til unge i Gentofte Kommune’

Kataloget er blevet til i et partnerskab mellem ungdomsuddannelserne og Gentofte Kommune, hvor vi arbejder sammen om at fremme unges sundhed og trivsel.

Partnerskabet skal sikre en tidlig indsats overfor udfordringer. Vi ønsker at gribe problemer tidligt, for at bidrage til at fastholde de elever, der af forskellige årsager har svært ved at klare deres ungdomsuddannelse.

Læs mere