Gå til hoved indhold

Unges trivsel:
Viden og værktøjer til
forældre

Få overblik over forældrearrangementer og find nyhedsbreve til forældre med viden og værktøjer til, hvordan du hjælper dit barn til at få et godt ungeliv.

Nyhedsbreve om fællesskaber

 • Unge og ensomhed

  Ensomhed er noget, de fleste mennesker kender til. Børn og unge vil på et tidspunkt i livet opleve at føle sig ensomme i forbindelse med skoleskift, skilsmisse eller i perioder, hvor de føler sig uden for fællesskabet. 

  Læs nyhedsbrevet: Unge & ensomhed
 • Unges digitale fællesskaber på godt og ondt

  Positive fællesskaber kobles i stigende grad til unges trivsel. Vi kender til vigtigheden af, at unge føler sig som en del af et fællesskab for ikke at føle sig alene. 

  Læs nyhedsbrevet: Unges digitale fællesskaber - på godt og ondt
 • Unges fællesskaber

  Fællesskaber med andre unge er afgørende for gode unge liv, særligt når vi snakker om unges trivsel, tryghed og selvforståelse. Dog kan det være en udfordrende opgave for nogle unge at finde deres plads i både eksisterende og nye fællesskaber.

  Læs nyhedsbrevet: Unges fællesskaber

Nyhedsbreve om mental og fysisk trivsel

Nyhedsbreve om Nikotin, alkohol, søvn og uddannelsesvalg

 • Unge og søvn

  Søvn har stor betydning for børn og unges udvikling og trivsel både i barndommen og ungdomsårene. Som forældre kan det være vanskeligt at navigere i de mange søvnanbefalinger og endnu mere vanskeligt at omsætte disse til sin teenager. 

  Læs nyhedsbrevet: Unge & søvn
 • Unge og uddannelsesvalg

  Der er meget at forholde sig til efter grundskolen, og undersøgelser viser, at mange unge føler et stort pres, når de skal vælge uddannelsesretning. 

  Læs nyhedsbrevet: Unge & uddannelsesvalg
 • Unge - Nikotin, alkohol og andre rusmidler

  Rusmidler såsom alkohol og nikotinprodukter, inkl. vapes, nikotinposer og e-cigaretter, fylder meget i ungdomslivet hos de fleste unge. Forældre har stor betydning, men for mange kan det være svært at tage snakken om alkohol og andre usunde vaner, når teenageren bliver ældre. 

  Læs nyhedsbrevet: Unge - Nikotin, alkohol og andre rusmidler

Læs også