Gå til hoved indhold

Unges fællesskaber

Fællesskaber gør os stærkere. Du har mange muligheder for at være en del af unges fællesskaber. Du kan også selv starte det, du mangler.

Der er plads til dig

Gentofte er rig på ungefællesskaber, hvor du kan være lige præcis den, du er. Alle er velkomne - du behøver ikke være musiker, billedkunstner eller projektmager for at være med. Det handler først og fremmest om fællesskab.

Ung i Byens Hus

Ung i Byens Hus er et ungekulturhus, hvor du kan blive en del af fællesskaber omkring kultur, kunst og klima. Her skaber unge aktiviteter, projekter og arrangementer for og med andre unge. 

Besøg Ung i Byens Hus

Find Ung i Byens Hus på Instagram

Ungemiljø Vangede

Ungemiljøerne i Vangede er et frirum for unge i lokalområdet, hvor man "bare kan dumpe ind". Ønsket er at skabe gode fællesskaber for unge, så de kan få nye og positive venskaber i en ramme med nærværende voksne.

I Vangede Ungemiljø er der plads til forskellighed og åbenhed for at tale om de ting der sker i livet. Personalet er yderst kompetente til at guide unge og kan tilbyde støtte og hjælp til alt fra skole- og uddannelsesvalg, jobsøgning, lektiehjælp, konflikthåndtering, problemer derhjemme og meget mere. Fællesskab og social forståelse er temaer, der vægtes højt, for at give unge de bedste forudsætninger for sunde og gode ungeliv.

Målgruppen er unge i alderen 13-18 år, som har lyst til at hænge ud og være en del af et ungt fællesskab.

Åbningstiden er mandag, onsdag og fredag fra kl. 17.30-21.

Adresse: Bomporten 1, 2820 Gentofte.

Telefon: 39656165

Find os på Instagram og følg med i, hvad vi laver.

Kulturskolerne

På Kulturskolerne kan du gå til drama, musik, billedkunst og på forfatterskole sammen med andre, der deler dine interesser.

Besøg Kulturskolerne

Musikbunkeren

Musikbunkeren er øvelokaler, lydstudie, workshops og fællesskaber omkring musik.

Besøg Musikbunkeren

Gentofte Ungdomsskole

På Gentofte Ungdomsskole kan du finde fællesskaber om kreativitet, bevægelse, madlavning, faglige boost og meget mere. Det er for dig, som enten bor eller går i skole i Gentofte Kommune.

Læs mere om Ungdomsskolen, og tilmeld dig på gentofteung.dk

Gentofte Bibliotekerne

I bibliotekerne kan du finde fællesskaber, både klubber eller grupper og det helt store fællesskab omkring litteratur og viden. Er der noget, du savner, så tag fat i dit nærmeste bibliotek. 

Besøg Gentofte Bibliotekerne

Ungepuljen

Få tilskud til at skabe det projekt, du drømmer om.

Læs støttemuligheder med Ungepuljen

Læs mere