Tilbudsportalen

Tilbudsportalen er en offentligt tilgængelig søgemaskine, der skaber overblik over de tilbud, der eksisterer på det sociale område.

Tilbudsportalen er et værktøj udviklet af Socialministeriet i forbindelse med strukturreformen. Søgemaskinen skal forbedre kommunale myndigheders muligheder for at skabe det helt rette match mellem borger og tilbud. Samtidig skal den skabe åbenhed og overblik for borgeren omkring de tilbud, der findes.

På Tilbudsportalen kan du finde oplysninger om sociale tilbud og ydelser for både børn, unge og voksne, der er handicappede eller socialt udsatte. Du kan gå ind og se, hvad et tilbud indeholder og sammenligne på landsplan. De oplysninger, de enkelte institutioner og andre tilbud giver, er f.eks.:

  • fysiske rammer                                  
  • personale
  • aktiviteter
  • takster
  • pædagogisk metode

Når du søger i Tilbudsportalen kan du tage udgangspunkt i f.eks. geografisk beliggenhed, målgruppe eller krav til faciliteter.    

Søgningen giver en oversigt over de tilbud, der modsvarer de indtastede behov. Vær opmærksom på, at jo flere detaljer du laver i din søgning - jo bedre bliver dine søgeresultater! 

Ansvarlig for siden:

Sociale Institutioner
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,