Gå til hoved indhold

Gentofte-sangen 'Fra hjerte til hjerte'

'Fra hjerte til hjerte' er vores Gentoftesang. Sangen blev komponeret i anledning af regentparrets første officielle besøg i Gentofte den 14. september 2001.

Fra hjerte til hjerte

Kongeskibet Dannebrog lagde den 14. september 2001 til kaj i Skovshoved Havn, da regentparret for første gang var på officielt besøg i Gentofte Kommune. For at byde velkommen på en anden måde end en traditionel velkomst, blev det foreslået at komponere en helt speciel Gentoftesang, som skulle introduceres ved dronning Margrethe og prins Henriks ankomst til Rådhuset.

Omkring 600 børn fra førsteklasserne i kommunens skoler stod derfor parat i rådhushallen og sang ’Fra hjerte til hjerte’ for regentparret, da de besøgte Gentofte Rådhus.

Teksten er skrevet af Keld Heick og musikken af Henrik Krogsgaard.

Siden da er ’Fra hjerte til hjerte’ blevet sunget ved festlige lejligheder i kommunen. Og nu har elever fra Gentofte Musikskole indspillet sangen, så endnu flere kan få glæde af den.

Her kan du se musikvideoen, der er til fri afbenyttelse. Du kan også finde sangtekst og noder, der også gerne må videredistribueres.

Download sangtekst til "Fra hjerte til hjerte" (PDF)

Download nodepartitur til "Fra hjerte til hjerte" (PDF)