Gå til hoved indhold

Informationsmøde om ny svømmehal i Gentofte Kommune

Forundersøgelserne til beslutningsgrundlaget for en ny svømmehal er nu gennemført. Deltag i informationsmødet og få svar på dine spørgsmål, inden der tages stilling til den videre proces.

Gentofte Kommunalbestyrelse gav den 13. december 2021 anlægsbevilling til supplerende forundersøgelser for ny svømmehal.

Formålet med de supplerende forundersøgelser er et opdateret beslutningsgrundlag med eksterne og uvildige rådgiveres vurdering af økonomi, trafik mv. ved placering af en svømmehal henholdsvis ved Kildeskovshallen og ved Sportsparken. Resultatet af undersøgelserne kan ses på siden:

Projekt ny svømmehal ved Kildeskovshallen - Gentofte Kommune.

Gentofte Kommune inviterer til et informationsmøde, hvor det er muligt at stille spørgsmål til de nye undersøgelser og kommentere på konklusionerne i disse – forud for at Kommunalbestyrelsen skal tage stilling til placering, økonomi og den videre proces.

Informationsmødet foregår på Gentofte Rådhus torsdag den 7. april 2022 kl. 19.00. Det er muligt at deltage i mødet fysisk ved fremmøde i rådhushallen – eller digitalt.


Tilmelding til fysisk borgermøde

Det fysiske møde foregår i rådhushallen, Bernstorffsvej 161. Af hensyn til mødets praktiske afvikling skal man tilmelde sig det fysiske borgermøde via Placetobook.

Tilmeld dig det fysiske borgermøde


Digital deltagelse

For at deltage i det digitale borgermøde skal du have en computer, tablet eller telefon med internet-adgang. Du behøver ikke have en profil på Facebook for at deltage.

Se livestreaming fra mødet på Facebook