Indretning af ungdomsboliger

Her er opgaveudvalgets ”10 anbefalinger til fremtidens ungdomsboliger” i Gentofte, der skal være med til at sikre at unge, der flytter ind i en ungdomsbolig i Gentofte Kommune, får den bedst mulige oplevelse og har den størst mulige medbestemmelse, medejerskab og bedste mulighed for at deltage i fællesskabet.

Opgaveudvalget har arbejdet med, hvordan indretningen af nye ungdomsboliger opfylder de unges behov og understøtter, at der kan opbygges gode fællesskaber mellem de unge i de nye boliger. 

Læs opgaveudvalgets 10 anbefalinger til fremtidens ungdomsboliger (pdf)

Kommunalbestyrelsen vedtog anbefalingerne den 17. december 2018.

Opgaveudvalget har fra september 2018 til november 2018 afholdt møder, herunder med relevante aktører og inddraget unge bredt i kommunen blandt andet gennem en kampagne.  

Hvem var med i opgaveudvalget

Se medlemsliste for Opgaveudvalget for indretning af ungdomsboliger (pdf) 

Kommissorium

Opgaveudvalgets arbejde er beskrevet nærmere i et kommissorium, som blev vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 27. august 2018. 

Læs kommissorium for opgaveudvalget ’Indretningen af ungdomsboliger i Gentofte Kommune (pdf)

Dagsordener og referater

Læs beslutningsreferat fra kommunalbestyrelsens vedtagelse af Opgaveudvalget for indretning af ungdomsboligers anbefalinger (punkt 15, s. 22) (pdf) 

Læs dagsordener og referater fra Opgaveudvalget om indretning af ungdomsboliger

Kontakt til opgaveudvalget

Har du spørgsmål til opgaveudvalget, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Mette Mie Nielsen på mail met@gentofte.dk eller telefon 3998 0015.

Mere information

Læs om politisk arbejdsform i Gentofte Kommune 

Se Kommunalbestyrelsens medlemmer