Gå til hoved indhold

Over sommeren kan der forekomme længere ventetider i Borgservice og i Kontakcentret.

Over sommeren kan der forekomme længere ventetider i Borgservice og i Kontakcentret.

Ny podcast: Gentofte udforsker fleksible arbejdsrammer

Hvordan kan vi skabe fleksible arbejdsrammer i kommunens dagtilbud, som forbedrer både medarbejdernes trivsel og kvaliteten af den pædagogiske indsats? Hør vores nye podcastserie.


Podcastserien tager udgangspunkt i dagtilbudsområdet i Gentofte Kommune, men er relevant for alle, der er interesserede i, hvordan vi skaber den attraktive arbejdsplads.

Det er Gentoftes jobløfte, at vi alle skal have indflydelse på vores arbejdsrammer. Vi tror på, at det giver arbejdsglæde, trivsel og værdi for borgere.

Med ærlige samtaler, praktiske eksempler og inspirerende historier udforsker vi, hvordan fleksibilitet ikke kun er mulig, men også hvordan det kan løfte kvaliteten af arbejdet og trivslen på arbejdspladsen. Fra fuldtidsarbejde til 4-dages arbejdsuger. Få indsigt i de små og store skridt, der kan gøre en forskel. 

Hver episode varer 9-11 minutter og giver inspiration og konkrete redskaber til at afprøve nye måder at arbejde på. Lyt til "Gentofte udforsker fleksible arbejdsrammer" og bliv inspireret til at skabe en mere fleksibel og attraktiv arbejdsplads.

Hør hele podcastserien på Apple Podcasts
Hør hele podcastserien på Spotify

Du kan også finde de enkelte afsnit nedenfor.

Læs mere om Gentoftes jobløfte

Episode 1 – Fleksibilitetens fundament  

Vi diskuterer, hvordan fleksible arbejdsrammer kan være nøglen til at tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere. Hør, hvordan Gentofte Kommune har taget initiativ til at skabe endnu mere attraktive arbejdspladser. 

Gæst: Kommunaldirektør Torben Frølich fra Gentofte Kommune 

Hør afsnit 1 "Fleksibilitetens Fundament" (Spotify) 
Hør afsnit 1 "Fleksibilitetens Fundament" (Apple Podcasts) 
Se transskription af afsnit 1 

Episode 2 - Fuldtid med frihed 

At gå op i tid behøver ikke at være stift. Vi undersøger, hvordan fuldtidsarbejde kan rumme fleksibilitet og bidrage til både den enkeltes, arbejdsfællesskabets og kerneopgavens succes. 

Gæster: Janne Sørensen fra Kommunernes Landsforening og Louise Sarrow fra Børnehuset Egegården i Gentofte Kommune 

Hør afsnit 2 "Fuldtid med Frihed" (Spotify) 
Hør afsnit 2 "Fuldtid med Frihed" (Apple Podcasts) 
Se transskription af afsnit 2  

Episode 3 - En 4-dages arbejdsuge 

Hvordan ser en 4-dages arbejdsuge ud i praksis? Dyk ned i konceptet om en 4-dages arbejdsuge i dagtilbud. Hør fra dem, der har oplevet forandringen, og hvordan det har påvirket både arbejdsmiljø og personlig restitution.

Gæster: Pernille Garde Abildgaard stifter af Take Back Time og Cecilie Nielsen fra Børnehuset Cassiopeia i Gentofte Kommune 

Hør afsnit 3 "4-dages arbejdsuge" (Spotify) 
Hør afsnit 3 "4-dages arbejdsuge" (Apple Podcasts) 
Se transskription af afsnit 3 

Episode 4 - Kvalitet i fleksibiliteten 

Vi samler trådene og ser på, hvordan fleksibilitet og kvalitet kan gå hånd i hånd. Vi svarer på ofte stillede spørgsmål og giver praktiske skridt til at implementere fleksible arbejdsrammer.  

Gæster: Louise Sarrow fra Børnehuset Egegården i Gentofte Kommune og Morten Fabricius fra HR & Innovation i Gentofte Kommune  

Hør afsnit 4 "Kvalitet i Fleksibilitet" (Spotify) 
Hør afsnit 4 "Kvalitet i Fleksibilitet" (Apple Podcasts) 
Se transskription af afsnit 4 

Læs mere