Find vej - Garderhøjfortet

Tag familien med på en sjov og udfordrende tur i skoven. Du downloader et kort, og så er det bare af sted på jagt efter poster.

GArderhøjfortet

Find vej er et tilbud etableret i samarbejde mellem Gentofte Kommune og Dansk Orienterings-Forbund. Det er gratis og sundt, og er lavet, så du kan komme ud i naturen, og blive udfordret på en sjov måde. Du skal selv printe dit kort ud, og så kan du vælge at starte ruten i Ermelunden eller ved Garderhøjfortet. Tempoet bestemmer du selv. Find vej er både for hurtigløber, stavgængere og familier med klapvogne.

Hvordan gør du

Du printer først dit rutekort ud, det ligger i en pdf-fil nederst på denne side. Du starter ved trekanten i denne runde cirkel, og finder frem til posterne i den rækkefølge, det er angivet på kortet. F. eks. finder du frem til posten ved at kigge på kortet, og se hvor den første post er markeret. I boksen til højre på dit kort står der f. eks. ’hul, sydøst for’. Så leder du efter posten sydøst for, som er i et hul. Når du har fundet posten, kan du enten skrive koden ned, eller markere på dit papir, med den hæfter der hænger på posten. Jeres orienteringsløb er slut, når I er tilbage ved start.

Lydposter - Garderhøjfortets historie

Download appen Traveltales af WoodApps og hør historien udfolde sig på lydposter mens I går gennem skoven.

Find vej – Hall of Fame

Find vej – Hall of Fame er en top 50, hvor det gælder om at finde flest mulige poster, hvor du også har mulighed for at konkurrere med andre for sjov.

På hver post står der en bogstavkode. Den skal du skrive ind. Når du er færdig med ruten, kan du gå ind på Find vejs hjemmeside og se facitlisten.

Praktisk information

Find vejs hjemmeside 

Andre hjemmesider

Dansk Orienterings-Forbund

 

Friluftsrådet