Gå til hoved indhold

Afstand og hygiejne på valgdagen

Den 16. november er der Kommunal- og Regionsrådsvalg. Alle valgsteder har fokus på god afstand og hygiejne, så valget kan foregå under hensyn til de velkendte retningslinjer i forhold til corona-situationen.


Det er dog en god idé, hvis det kan undgås, at alle stemmer i samme tidsrum. Derfor opfordrer vi til at brevstemme inden valgdagen, eller forsøge at komme midt på dagen på valgdagen. Det er typisk om morgenen og sen eftermiddag der kan være kø.

Valgstederne har også en lang række tiltag, som øger muligheden for afstand og god hygiejne. Bl.a. ensretning af alle ind – og udgange, standere med sprit ved ind- og udgange, hyppig afspritning af valgbokse, og god udluftning.

Udenfor valgstederne vil der være skilte med telefonnumre, som man kan ringe til, hvis man ønsker at afgive sin stemme udenfor.

Valgstederne har åbne fra kl. 8 til 20 tirsdag den 16. november. Og husk du selvfølgelig også kan brevstemme på bibliotekerne eller i Borgerservice allerede nu. Sidste frist for at brevstemme er fredag den 12. november.

Læs mere