Legepladsen i Gentofte Park

Meget grøn legeplads under kæmpestore egetræer i den sydlige del af Gentofte Park. Legepladsen ligger på toppen af bakken med udsyn over Gentofte Sø. Er mest til små børn. Renoveret i 2013.

Gynger

Ud mod søen kan mange børn gynge samtidig i det store sekskantede gyngestativ – eller blive lidt rundtossede på den lille spiral-karrusel.  Her er også bænke med udsigt over søen. Legepladsen er indhegnet.

Bagved vokser en bred række hasselbuske, og gennem en lille tunnel af grønt kommer man ind i til tårnet med rutsjebane og klatre-sommerfuglen. Her kan man også spille fodbold på en lille græsbane med små mål og træbander til at stoppe bolden.

Gennem det store røde rør kommer man ind i det tredje rum med en trepersoners vippe, hvor man kan sidde i enderne eller stå på midten og for alvor afprøve balancen. Ved siden af kan man vugge blidt i hængekøjen, studere de kæmpestore trækroner eller nyde udsigten over søen.

Lige nedenfor ligger Gentofte Sø, hvor man kan gå tur rundt om søen, og se på fugle-livet. Bakken ned mod søen er perfekt som kælkebakke om vinteren.

Legeredskaber:
Gyngestativ med seks gynger i en rundkreds.
Lille karrusel
Lav rutsjebane
Klatre-sommerfugl
Små fodboldmål
Kravle-rør
Fjedervippe med tre pladser
Hængekøje

Her finder du legepladsen:

Her finder du legepladsen i Gentofte Park

Andre legepladser i denne del af kommunen: Gentofte Sø syd, Nymosen