Gå til hoved indhold

Gentofte Kommune

Gå til Gentofte.dk

Gentofte Kommune

Vi søger dygtige hænder og kloge hoveder

Bliv en del af teamet

I Social og Sundhed i Gentofte Kommune arbejder en lang række medarbejdere hver dag for at gør en forskel for blandt andet vores ældre, mennesker med handicap og borgere med særlige behov.

Lige nu søger vi flere kolleger – både dygtige og ambitiøse SOSU-assistenter, sygeplejersker, medhjælpere, socialpædagoger m.m.

Her på siden kan du møde et par af vores kolleger, som hver dag gør deres til, at borgerne oplever en hverdag med nærvær, muligheder og værdighed.

Vi håber, du også vil være en del af teamet og få et arbejde med mening, gode arbejdsforhold og muligheder for efteruddannelse.

Ring på telefon: 2053 9404 og hør, hvad vi kan tilbyde. På siden er der også et link til alle ledige stillinger i hele Social og Sundhed.

Vi glæder os til, at du bliver del af teamet. 

Introduktion til Pleje og Sundhed i Gentofte Kommune

I videoen neden for kan du bl.a. møde chef for Pleje og Sundhed, Tina Roikjer Køtter. 

Mød social- og sundhedsassistent Haddy Lowe

 

Mød social- og sundhedshjælper Zanne Nørgaard

Zanne Nørgaard, social- og sundhedsassistent, gruppeleder på plejeboligerne Jægersborghave.

Hvad er det bedste ved dit job?

Generelt er jeg bare vild med mit job, da jeg elsker at arbejde med mennesker. Ja, jeg savner faktisk mine 24 venner (beboerne på afsnittet, red.), hvis jeg er syg eller fraværende,” siger Zanne og griner.
”Jeg har jo nok bare den her med, at hver dag skal være en fest for vores beboere, så jeg har det rigtig godt, når jeg går hjem og føler, at jeg har gjort en forskel. Den følelse har jeg heldigvis tit.


Hvordan vil du beskrive Jægersborghave som arbejdsplads?

Det er et fantastisk sted med højt til loftet, hvor man får plads og lov til at bruge både sine faglige og menneskelige færdigheder. Hvis man er oplært i noget ekstra, og har lyst, får man også lov at bruge det til noget,” siger Zanne og fortsætter:

Vi holder ikke blindt fast i fagskel, men prøver at hjælpe og supplere hinanden, så vi udnytter det, vi hver især kommer med. Det skaber stor tillid og respekt mellem personalet, og det smitter positivt af i forholdet til beboerne og de pårørende.

Ledelsen her er meget synlig. Man kan altid kan komme og vende ting, hvis der er behov for det - det gælder både afdelingssygeplejersken og forstanderen. Det er med til, at man føler sig hørt og anerkendt for sit arbejde.”

Og så er det et sted, hvor der er plads til gode idéer:

For eksempel er jeg begyndt at tage nogle af mine beboere med på råd, når jeg bestiller mad. Så får flere deres livretter og det sætter skub i gode snakke om måltiderne. Ja, i det hele taget synes jeg, vi gør meget ud af at inddrage både beboerne og de pårørende.


Hvordan er dine muligheder for at udvikle dig i jobbet?

Jeg må sige, at jeg er vild med at arbejde i Gentofte Kommune. Her er rigtig gode muligheder for at uddanne sig, komme på kurser og så videre, og man får lov at bruge sin faglighed rigtigt. Det har jeg ikke været vant til andre steder.