Gå til hoved indhold

Bedre hjælp til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer eller stofmisbrug

Gentofte Kommune har indgået en aftale med TUBA, så unge og voksne mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med rusmiddelproblemer, kan få gratis terapi og rådgivning i TUBA København.

Unge og voksne, der er vokset op i familier med alkoholproblemer eller stofmisbrug, kan ofte føle sig alene og usikre på andre. De glemmer måske deres egne behov, har svært ved at sige fra og er selvkritiske. For mange kan oplevelserne kaste skygger langt ind i voksenlivet.

Uanset hvornår og hvordan forældres rusmiddelproblemer påvirker ens hverdag, kan man have brug for støtte. Det kan man få i TUBA, der står for Terapi og rådgivning til Unge, som er børn af Alkohol og stofmisbrugere.
TUBA tilbyder hjælp til unge, som er opvokset i hjem med alkohol- og stofproblemer. En ny samarbejdsaftale mellem Gentofte Kommune og TUBA betyder, at gruppen mellem 14 og 35 år bosat i Gentofte Kommune nu kan få gratis og anonym terapi og rådgivning i TUBA København.

Læs mere på tuba.dk, hvor du også kan finde kontaktformularen, hvis du ønsker gratis og anonym rådgivning. Terapiforløbet foregår på Vesterbrogade 69 i København.