Gå til hoved indhold

15 talenter udvalgt til Gentofte Kommunes Talentudviklingsprojekt

De 15 unge idrætsudøvere repræsenterer et bredt udvalg af sportsgrene og modtager i år ekstra støtte fra Gentofte Kommune.

De udvalgte talenter til Gentofte Kommune Talentudviklingsprojekt har én ting til fælles. De er vilde med deres sport, og samtidig har de skyhøje ambitioner om at være blandt de bedste inden for deres sportsgrene.

Talenterne kommer fra ti forskellige foreninger i Gentofte Kommune og vil i løbet af 2024 modtage hjælp i form af økonomisk støtte, medlemskab i et fitnesscenter, idrætsteoretiske oplæg samt fysioterapeutisk behandling. Seks af talenterne er gengangere fra sidste år, de andre ni er nye i projektet.

- Målet med projektet er at hjælpe nogle af vores bedste sportstalenter til at opnå internationale og nationale resultater og dermed ruste dem til en tilværelse i elitesportsverdenen, siger Gentoftes borgmester, Michael Fenger.

Talenterne blev offentliggjort ved Gentofte Kommunes Mesterskabsaften, hvor kommunen fejrer alle de sportsudøvere, der har udmærket sig og vundet medaljer og mesterskaber i det seneste år. Denne gang blev 448 idrætsudøvere fra 25 klubber, som tilsammen har vundet 280 mesterskaber, fejret.

Alle de mange medaljevindere modtog hver to billetter til Garderhøjfortets Escaperooms som en erindringsgave fra Gentofte Kommune.

Nye talenter:
Otto Bille Reiler, Badminton
Jonathan Legart Qvist, Kajak
John-Frederik Wolff, Sejlsport
Josefine Hylling Meyer Zebitz, Svømning
Jakob du Plessis de Riechelieu, Fægtning
Noahwilliam Eliott Lucaz, Udspring
Gustav Drejer Erichsen, Basketball
Caspar Frej Polczynski, Kajakpolo
Andreas Brinck, Volley

Gengangere fra sidste år:
Sofie Karmann, Badminton
Nikolaj Liebach Bryde, Kajak
Cecilie Carøe Helmark, Svømning
Kristoffer Bisgaard, Volley
Jacob Schmidt, Curling
Alexander Qvist, Curling