Gå til hoved indhold

Erhvervskonference 2022

Om konferencen

Gentofte Kommune inviterer dig, der er virksomhedsejer eller -leder til årets erhvervskonference onsdag den 23. november 2022 kl. 17.30 – 20.30 i Rådhushallen.

Erhvervskonferencen sætter fokus på tidens økonomiske strømninger og danske virksomheders muligheder i den cirkulære økonomi.

Program

Du kan høre aktuelle indlæg fra blandt andre:

  • Steen Bocian, økonomisk redaktør og cheføkonom på Børsen, som giver perspektiver på dansk erhvervsliv og økonomi i en foranderlig tid
  • Bjørn Bauer, direktør og grundlægger af PlanMiljø /NORION Consult, der gør dig klogere på cirkulær økonomi, de muligheder den giver, og du får inspiration til at komme i gang.

På konferencen kårer vi for første gang årets ’Vi ta’r ansvar’ virksomhed – en virksomhed, der har gjort en helt særlig indsats for beskæftigelsen i Gentofte.

Du kan sparre med Erhvervshus Hovedstaden, få viden om at være leverandør til Gentofte Kommune, få hjælp til din næste rekruttering, få inspiration til klimaindsatsen i din virksomhed, give inputs til Gentoftes erhvervspolitiske strategi og møde dine lokale politikere.

Vi slutter konferencen med et lettere traktement, hvor du også får tid til at styrke og udvide dit netværk.

Tilmelding og det praktiske

Konferencen er gratis. Der er et begrænset antal pladser, som bliver tildelt efter ’først til mølle’ princippet. 

Tilmeld dig erhvervskonferencen

Få mere at vide

Har du spørgsmål til konferencen, så kontakt Anne Emborg på tlf.: 20 45 28 94 eller på aepe@gentofte.dk