Om hjemmesiden

Skriftstørrelse

Skriftstørrelsen kan justeres, enten ved i browseren at benytte "Vis" og "Tekststørrelse", eller ved at holde Ctrl-knappen nede og samtidig dreje/scrolle på musens scrollhjul.

Navigation

Uanset hvor du befinder dig på gentofte.dk, har du adgang til topmenuerne (niveau 1) "Borger", "Indflydelse & politik", "Erhverv & arbejde" og "Om kommunen". Under hvert topmenupunkt kan du se hjemmesidens niveau-2 menu. Når du klikker på et niveau-2 menupunkt, foldes venstremenuen ud. Herfra kan du klikke dig videre ned i strukturen.

Servicemenuen består af "Ledige stillinger", "Nyheder", "Presse", "Åbningstider", English" og "Genvej". I forlængelse af servicemenuen findes sitets søgefunktionen i øverste højre hjørne.

Du er her

"Brødkrummestien" finder du lige under topmenuen. Brødkrummestien er klikbar og giver dig mulighed for at følge med i, hvor på sitet du befinder dig. 

Nyheder

De seneste nyheder fra kommunen finder du enten via "Nyheder" i servicemenuen øverst på hjemmesiden eller under fanen "Nyheder" på "Borger” -forsiden. 

Selvbetjening

Du har adgang til selvbetjening mange steder på gentofte.dk. Du kan gå direkte til en samlet oversigt over de mest brugte selvbetjeningsløsninger i servicemenuen i øverste højre hjørne, menupunktet "Genvej".

Derudover har du adgang til selvbetjening på alle de sider, hvor det er relevant. Du kan kende selvbetjeningsløsningerne og nært tilknyttede emner på den orange farve i toppen og bunden af siderne, og som orange selvbetjeningsbokse på relevante forsider. Hvert selvbetjeningslink er forsynet med sigende, dækkende linktekst for skærmlæsere. 

Indhold og alfabetisk register

"A-Å" findes i bunden af alle sider og indeholder en alfabetisk indgang til overordnede emner som behandles på hjemmesiden.

Du kan også bruge "Sitemap", hvor du kan se, hvordan indholdet på hjemmesiden er opbygget. Sitemap finder du ligeledes i bunden af alle sider.

Udskriv og del indhold fra sitet

Benytter du funktionen "Udskriv siden", som findes på niveau med brødkrummestien, får du udelukkende print af teksten på siden. Hvis du ønsker print af alt indhold på siden (med grafiske elementer), skal du benytte browserens almindelige printfunktion. 

Du kan dele indhold fra gentofte.dk på Facebook og Twitter ved at benytte ikonerne for de to sociale medier ved siden af ”Udskriv siden”.

Ansvarlig for siderne

Hvis du har kommentarer til den side, du er inde på (forkerte oplysninger, linkfejl, mm.), kan du via kontaktoplysninger i bunden af siden sende en mail direkte til den afdeling, der vedligeholder siden. Du kan benytte samme kontaktinformation, hvis det drejer sig om spørgsmål vedrørende sagsbehandling. 

Opdateringspolitik

Siderne på gentofte.dk redigeres løbende af en bred stab af medarbejdere fra forskellige faggrupper. Gentofte.dk opdateres dagligt. 

Cookies

Læs om cookies på gentofte.dk

Databeskyttelse

Læs om Gentofte Kommunes databeskyttelse

Tilgængelighed

Hjemmesiden overholder i videst muligt omfang de internationale standarder, der er forskrevet af organisationen W3C. Vi følger og arbejder konkret efter retningslinjerne for WCAG 2.1.

Chatbot

Der findes en chatbot på gentofte.dk, som hedder Kommune-Kiri. Læs mere om Kommune-Kiri chatbot

Retningslinjer for information på gentofte.dk

I henhold til Offentlighedslovens § 17 findes et sæt retningslinjer for informationen på gentofte.dk

Læs retningslinjer for information på gentofte.dk (pdf)

Har du spørgsmål til hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Kommunikation på mail kommunikation@gentofte.dk

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,