Legepladsen ved Ordrupvej 79

Legepladsen ligger i en hemmelig grøn lomme bag Irma på Ordrupvej – følg stien på højre side af huset. Den er for børn op til ca. 6 år, der bl.a. kan svømme ind i bambus-junglen på ryggen af krokodillen. Her er man helt i sin egen verden. Renoveret i 2011.

Karrusel og fugleredegynge

Det store sandareal er centrum i legepladsen. Bagved vokser en jungle af lave bambus, hvor man kan gemme sig eller måske bygge en lille hule. Fra bambuskrattet stikker krokodillen hovedet frem, parat til leg. Heldigvis er det lange vippedyr kun i træ og bider ikke.

Ude midt i sandet står en mini-legeborg, hvor man kan klatre og rutsje og se på verden fra den lille platform. Ved siden af en helt speciel karrusel – et netværk af reb hænger i en kraftig pæl og kan både vippe og dreje og bruges som klatrestativ, der udfordrer balancen ekstra meget.

Ved siden af selve legearealet ligger en lille græsplæne i lysningen mellem træerne, hvor man f.eks. kan spille bold. Der er bænke at sidde på – og hængekøjer med frit udsyn til trækroner og himmel. Legepladsen er indhegnet på tre sider, men har en åben indgang.

Legeredskaber:
Lang krokodille med vippefjeder
Lille klatre/rutsjebane
Karrusel/klatrestativ med netværk af reb
Indbygget minitrampolin
To hængekøjer

Her finder du legepladsen:

Her finder du legepladsen ved Ordrupvej 79

Andre legepladser i denne del af kommunen: Ordrup ParkKystvejen og Christiansholms Mose