Legepladsen i Dyssegårdsparken

En lille, intensivt udnyttet legeplads næsten midt i Dyssegårdsparken, hvor man også kan lege i skoven eller på den kæmpestore plæne. Legepladsen er både indrettet til små og lidt større børn. Renoveret i 2011.

Legearrangement

Legepladsen ligger i en lille skov, men man får nemt øje på de små bakker med orange kunstgræs. I det store legeredskab i sort træ, tovværk og stål kan man klatre, balancere og gå armgang i utallige kombinationer. Et elmetræ med flere stammer bliver flittigt brugt som klatretræ.

Her er også vippedyr, indbygget minitrampolin og baljeformet gynge. I den ene side af legepladsen findes en lillebitte scene og en hængekøje. Legepladsen er indhegnet. Både inden for og uden for hegnet står borde/bænke, hvor man kan indtage madpakken.

Dyssegårdsparken har også fine legemuligheder. Lige syd for legepladsen ligger ’rondellerne’, som er tre grønne rum, hvor der bl.a. er motionsredskaber og grillplads. De er omkranset af brede beplantninger, hvor man nok kan lave en lille hule. Længst mod syd en stor kvadratisk græsplæne til boldspil og andre lege, der kræver plads – perfekt til en børnefødselsdag eller skovtur.

Parken er nærmest skovagtig og har ingen bede at passe på, når man leger. I 2013 blev parken gjort ’spiselig’ med kirsebær- og æbletræer, ribs og solbær m.m.

Legeredskaber:
Stort legeredskab med legehus, rutsjebane, klatre og balanceredskaber
Musikredskab
Fjedervippe med to pladser
Stort vipperedskab
Karrusel
Indbygget minitrampolin
Baljegynge
Lille scene med tilskuerplads
Hængekøje

Her finder du legepladsen:

Her finder du legepladsen i Dyssegårdsparken

Andre legepladser i denne del af kommunen: Søholmslund