Gå til hoved indhold

Gentofte Kommune

Gå til Gentofte.dk

Gentofte Kommune

Ren By Hver Dag

Hvem vil ikke gerne bo i en ren by? Sammen med borgere gør Gentofte Kommune en indsats for at holde byen ren og forebygge, at affald havner på veje, torve, skoler, strande og i parker.

Om Ren By Hver Dag

Hvis vi alle sammen hjælper hinanden med at huske at ramme skraldespanden, kan vi gøre Gentofte Kommune endnu renere og smukkere.

’Ren By – Hver Dag’ kampagnen omfatter initiativer, hvor Gentofte Kommune gør en indsats for at holde byen ren. Den opfordrer også borgerne til gode affaldsvaner og til at samle skrald på egen hånd og ved større årlige affaldsindsamlinger arrangeret af kommunen.   

Vil du være med?

 • Saml skrald på gåturen

  Vil du være med til at gøre en forskel i Gentofte Kommune? Så grib en pose og et par handsker, og gå en tur mens du samler skrald.

  Hvordan kan jeg være med til at holde byen ren?
 • Fælles affaldsindsamlinger

  Gentofte Kommune afholder to årlige affaldsindsamlinger i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og grønne foreninger i kommunen. 

  I efteråret afholdes World Cleanup Day, som er en verdensomspændende oprydningsdag, hvor mere end 190 lande verden over går på gaden og samler skrald for en renere klode.

  Se, hvornår der afholdes affaldsindsamlinger
 • Lån udstyr til din affaldsindsamling eller event

  Det er en social og lærerig aktivitet at samle skrald med børnehaven, skoleklassen, foreningen eller kollegerne.

  Vi udlåner forskelligt udstyr til større grupper, som gerne vil samle affald. Blandt andet kan du låne gribetænger eller Eventkittet, hvis du holder et større arrangement og gerne vil sortere. 

  Læs om lån af udstyr til din affaldsindsamling

Spørgsmål og svar