Gå til hoved indhold

Start julen på Rådhuset

Snart er det snart: Det er tid til at få julelys i øjnene og julemusik i ørerne. Tag familien med til den traditionsrige 1. søndag i advent på Gentofte Rådhus

Julen starter søndag den 27. november kl. 14 på pladsen foran Gentofte Rådhus. Her er der gløgg, æbleskiver og fine præmier i Lions Clubs tombola. Man kan nyde årets smukke træ, og store og små kan krydse fingre for, at julemanden igen i år lægger vejen forbi og tænder træet ca. kl. 15.

Indenfor er der julestue med Integrationsrådet i Rådhusets kantine fra kl. 14.30, og ovenpå i Rådhushallen spiller Gentofte Musikskole julekoncert fra kl. 15.30. Her kommer ca. 150 børn på scenen i sammenspilsgrupper med både slagtøj, kor, strygere, blæsere. Til sidst i koncerten er der et stort fællesnummer - det er en juletradition af de helt store.

Julelys med mådehold

Årets bud om mådehold med energiforbruget er naturligvis tænkt ind i julefesten. Andre år har det store træ stået tændt døgnet rundt, men i år bliver det anderledes. Lyskæden er lavenergi – bruger kun ca. 110 Watt i timen – og lysene vil kun være tændt i tusmørketimerne indtil sengetid for de fleste af dem, der tror på nisser; træet tændes kl. 15 og slukker igen kl. 21, og det gælder hele perioden fra 27/11 til og med 26/12.

Alle er velkomne til Jul på Rådhuset - det er gratis at være med.

Se oversigt over julearrangementer, der arrangeres af kommunen