Gå til hoved indhold

Ingen prisstigning til Gentofte Fjernvarmes kunder

I medierne har der den seneste tid været historier om fjernvarmekunder, som har fået et varsel om store prisstigninger på mere end 100 procent for et standardhus på 130 m2.

De store prisstigninger er resultatet af, at de pågældende fjernvarmeselskaber bruger gas som deres primære varmekilde, og at gaspriserne er steget eksplosivt i 2021.

Gentofte Fjernvarme har derimod et bredt udvalg af varmekilder. I 2020 kom fx kun 9 % af varmekilderne fra gas. Du kan se fordelingen af varmekilder i Gentofte Fjernvarme i 2020 på billedet herunder.Stiger prisen på en varmekilde, er der andre varmekilder, der kan holde prisen på et stabilt niveau.
Den samlede MWh-pris for fjernvarme, som kunderne skal betale til Gentofte Fjernvarme i 2022, er uændret i forhold til 2021.

Gentofte Fjernvarmes priser bliver vedtaget af Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune. Prisen for fjernvarme for 2022 er vedtaget ud fra bl.a. den pris, vi betaler for fjernvarmen hos vores leverandør, Centralkommunernes Transmissionsselskab, CTR.Gentofte Fjernvarme er i fuld gang med at udbygge med fjernvarme i Gentofte Kommune til endnu flere borgere. Har du ikke fjernvarme, kan du se på vores kort, hvornår vi kommer til din adresse.

Foto på forsiden: Lasse Gorm Jensen