Gå til hoved indhold

Lær at tackle hverdagen som pårørende

Der er stadig pladser på kurset ’Lær at tackle hverdagen som pårørende’, der starter tirsdag d. 12. oktober kl. 16-18.30 og kører i 7 uger (dog ikke i uge 42).

Er du hårdt ramt i en hverdag som pårørende til en kronisk syg (barn som voksen) eller gammel, der kræver pleje og tid? Så er dette tilbud måske noget for dig.

Langvarig sygdom hos en nær og kær resulterer ofte i stress og diverse udfordringer hos de pårørende. På dette kursus lærer du, hvordan du skaber rum og tid til dig selv i en presset hverdag. Blandt andet vil der være fokus på værktøjet 'handleplan', da det hjælper med at skabe overblik og en overskuelig hverdag.

Nyt hold starter i oktober

Hvis du er i målgruppen og er interesseret i kurset, som begynder tirsdag d. 12. oktober kl. 16-18.30 og kører 7 uger, er du velkommen til at kontakte koordinator Anemone Sommer med henblik på en afklarende samtale på mailadressen: asls@gentofte.dk


Læs mere om kurset på laerattackle.dk

Fakta om forløbet

  • 'Lær at tackle hverdagen som pårørende' er et kursus for voksne, bosat i Gentofte Kommune, som er pårørende til voksne med langvarig sygdom. Det kan være en nær ven, forælder, partner eller ægtefælle eller dit voksne barn, der er syg.
  • Forløbet har fokus på, hvordan du som pårørende kan passe på dig selv, så du kan have et godt liv i en uforudsigelig hverdag.
  • På kurset får du konkrete redskaber, der hjælper dig med at klare udfordringer som fx stress, manglende overskud, dårlig samvittighed, søvnproblemer eller følelsen af isolation. Kurset er også et frirum, hvor du møder andre pårørende med udfordringer, der minder om dine.
  • Alle på kurset har tavshedspligt. Det gælder også instruktørerne.
  • Kurset er gratis og der er mødepligt.