Gå til hoved indhold

Lær at tackle angst og depression

Som noget nyt i Gentofte Kommune tilbyder Forebyggelsesenheden kurset 'LÆR AT TACKLE angst og depression' for unge mellem 15-25 år.


LÆR AT TACKLE angst og depression er et fysisk kursus som løber over 7 uger à 2,5 time og giver dig redskaber til at styre det, der føles svært. Du behøver hverken en diagnose eller henvisning for at deltage i kurset.

I løbet af kurset bliver du bedre til at hjælpe dig selv og få gjort de ting, du gerne vil. Du får også mulighed for at blive en del af et fællesskab med andre unge, der har det ligesom dig. Hvis du helst kun vil lytte, når I mødes, kan du nøjes med det. Alle på kurset har tavshedspligt, herunder de to instruktører, som underviser holdet.

Tid og sted

Kurset starter mandag d. 10. januar 2022 fra 16-18.30 og 7 uger frem (dog ikke uge 7). Sidste kursusgang er mandag d. 28. februar.

Kurset bliver afholdt på Tranehaven, Schioldannsvej 31, 2920 Charlottenlund.

Bemærk: der er mødepligt og det er vigtigt, at du kommer hver gang.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i kurset, men det kræver tilmelding.

Du tilmelder dig ved at sende en mail med dit navn og mobilnummer til koordinator Anemone Sommer. Hun vil herefter ringe dig op med henblik på en forsamtale, der vil blive afholdt på Tranehaven i uge 51. Anemones mailadresse er: asls@gentofte.dk

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 17. december.