Gå til hoved indhold

Ny festival for demokrati og samtale

Skal Gentofte gøre mere for at få flere til at køre i el-bil? Hvordan skal fremtidens seniorboliger se ud eller fremtidens idræts- og foreningsliv? Er der overhovedet noget i vejen med at gå i gymnasiet i Ishøj? Og hvad med oksekød - hvorfor elsker vi det så højt?

Det er bare et lille udpluk af de mange og forskelligartede emner, der er på plakaten, når vi afholder Gentofte Mødes – kommunens første festival for demokrati og samtale – fredag den 10. september kl. 15-21 i Byens Hus på Hellerupvej 24.

På festivalen kan borgere i alle aldre mødes og tale om det, der rører sig i vores kommune. Nogle gange på nye måder og i nye mødeformater – men altid med udgangspunkt i den demokratiske samtale, der giver lyst til at engagere sig lokalt. Festivalpladsen vil bestå af forskellige mødesteder, og der vil også være mulighed for at stille sulten og tørsten.

Bredt program

På festivalen kan du deltage i debatter og samtaler om fx bæredygtighed, unges trivsel og fremtidens velfærdsløsninger for ældre. Du kan også møde kommunens sparringsagenter, som kan hjælpe dig videre, hvis du har en idé. Du kan få gode råd til, hvordan du forebygger indbrud og høre mere om korpset af tryghedsambassadører. Du kan spille skak med lokale politikere og være med til fællesspisning. Og meget, meget mere.

Gentofte Mødes arrangeres af Gentofte Kommune i samarbejde med frivillige aktører i Byens Hus og med Villabyerne som mediepartner.

Programmet udbygges løbende og kan ses her: gentofte.dk/gentoftemødes.