Gå til hoved indhold

Deltag i demokratiworkshop og mærk demokratiet med hele din krop

Sted

Workshoppen

Tid

Kl. 11.15-12

Beskrivelse

For mange af os er demokrati blevet en tilskuersport, hvor vi følger med i, hvad der foregår på rådhuset eller på Christiansborg. Men hvor alt for mange opgiver selv at engagere sig. Det er svært at overskue de langsommelige, indforståede og komplekse processer, vores demokrati består af. I stedet står de står på sidelinjen og kigger ind og kommer med tilråb uden selv at sætte noget på spil. For det kan være svært at tro på, at man kan deltage, bidrage og gøre en forskel, hvis man aldrig har mærket det på sin egen krop.

Forfatteren Andreas Lloyd holder denne workshop med afsæt i sin nye bog “Følelsen af demokrati”, hvor du får mulighed for at mærke demokratiet med hænderne, med fødderne, med maven, med hjertet – ja, med hele kroppen! For det handler om hvordan demokrati kan mærkes, føles og udleves som deltagersport – både i hverdagen, i foreningslivet og i det større samfundspolitiske perspektiv.

Workshoppen er for dig der er mellem 15 og 100 år, der godt kunne tænke sig at blive hørt, ændre verden eller vil møde andre, der vil ændre verden.
Der er ingen tilmelding, men kom gerne i god tid, så du kan få mest muligt ud af workshoppen.

Læs mere om bogen ’Følelsen af demokrati’ her Følelsen af demokrati - Andreas Lloyd