Gå til hoved indhold

Åbningsarrangement for UngMod Gentofte

Sted

Samtalen

Tid

Kl. 10.15-11

Beskrivelse

Er du nysgerrig på køn, krop, identitet, sex og seksualitet? Så kom med til åbning af UngMod Gentofte. Anne Hjort (A) åbner officielt UngMod Gentofte og fortæller om, det sidste nye tilbud i Gentofte Kommune målrettet unge, seksuelle sundhed og trivsel. Direktør for Børns Vilkår Rasmus Kjeldahl og grundlægger af Ungdomsmodtagelsen Danmark Gabriela Rehfeld fortæller om UngMod Gentoftes tilbud og erfaringer fra andre steder. Du kan også teste din viden om køn, krop og sex i Quiz og Kondomer, hvor du har mulighed for at vinde en godtepose.

Hvad er UngMod?

I UngMod Gentofte kan du som ung mellem 12 og 25 år få anonym rådgivning om køn, krop og identitet, blive testet for seksuelt overførte infektioner og få udleveret kondomer og nødprævention. UngMod Gentofte et tilbud, hvor det er nemt og enkelt for unge at blive klogere på deres spørgsmål om seksuel sundhed. 

Fra kl. 11.00-13.00 holder UngMod Gentofte åbent hus, hvor du er velkommen til at komme fordi og få en snak. UngMod Gentofte holder til i headspaces lokaler.