Gå til hoved indhold

Fremtidens idrætsfaciliteter

Med en mangfoldighed af interesser og behov i udviklingen af kommunens idrætsfaciliteter, møder vi en række komplekse dilemmaer. Men hvilke principper skal vi følge for at prioritere i fremtiden?

Om opgaveudvalget

Gentofte Kommune har løbende bygget og udviklet idrætsfaciliteter til en bred vifte af formål og brugergrupper. Intentionen er, at eksisterende og kommende faciliteter skal understøtte de overordnede mål om at flere borgere bliver medlem af en idrætsforening eller dyrker fysisk aktivitet på anden vis.

Gentofte Kommune vil fortsat investere i idrætsfaciliteter, men af hensyn til plads og ressourcer er det fornuftigt, at der etableres et grundlag for prioritering. Opgaveudvalget Fremtidens idrætsfaciliteter skal derfor drøfte dilemmaer og formulere principper, som Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse fremover kan anvende til at prioritere mellem forskellige faciliteter til Gentofte Kommunes idrætsliv.

Idrætsfaciliteter dækker over idrætsanlæg, grønne områder og skolegårde.

De konkrete opgaver, som opgaveudvalget skal løse, kan du læse mere om i kommissoriet for Opgaveudvalget Fremtidens Idrætsfaciliteter.

Vil du vide mere?

Spørgsmål og svar