Administrerende direktør for nyt fælles forsyningsselskab fundet

Carsten Nystrup er valgt som direktøren, der skal stå i spidsen for det nye, tværkommunale vandforsyningsselskab NOVAFOS.

Carsten Nystrup kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nordvand, der er Gladsaxe og Gentoftes fælles forsyningsselskab.

Bestyrelsesformand i NOVAFOS Jan Skovbo Nielsen siger om valget af Carsten Nystrup:

"Vi har i et enigt ansættelsesudvalg valgt at pege på Carsten Nystrup, som er en meget velkvalificeret og driftssikker kandidat. Carsten har en stor erfaring på forsyningsområdet og ikke mindst erfaring med fusionsopgaven, idet han på bedste vis har stået for sammenlægning af Gladsaxe og Gentofte Kommuners to forsyninger i 2008. Jeg er sikker på, at Carsten Nystrup er det rigtige valg – også til at sikre en god videre proces med dannelsen af et fremtidssikret NOVAFOS. Det er en stor opgave at skulle fusionere 6 forsyningsselskaber og forene 9 ejerkommuner i en fortsat konstruktiv proces. Det er jeg sikker på, at Carsten Nystrup vil mestre."

Carsten Nystrup er uddannet som civilingeniør fra DTU. Han har haft forskellige ledende stillinger i Gentofte Kommune, bl.a. som forsyningschef og afdelingschef for 250 medarbejdere, før han i 2008 blev administrerende direktør for Nordvand. Privat bor Carsten Nystrup i Hillerød.

Carsten Nystrup starter på jobbet som direktør for NOVAFOS d. 1. marts 2017.

NOVAFOS omfatter ni kommuner (Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal) og seks forsyningsselskaber: Forsyning Ballerup, Forsyningen Allerød Rudersdal, Frederikssund Forsyning, Furesø Egedal Forsyning, Hørsholm Vand og Nordvand.

Kontakt

Bestyrelsesformand Jan Skovbo Nielsen, mobil 40 91 47 60. 

 

Ansvarlig for siden:

Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,