Hvem skal have Initiativprisen i år?

Kender du en person, en forening eller en gruppe, der fortjener et anerkendende skulderklap for et godt initiativ?

Så er det nu, du kan indstille kandidater til Gentofte Kommunes Initiativpris.

I år er det 9. gang, Gentofte Kommune gerne vil høre, hvem du mener skal have prisen for et godt initiativ.

Prisen er tidligere gået til Foreningen Genklange for klassiske koncerter tilrettelagt til børn, til Vangedes Venner for deres engagement i deres bydel og til korleder Pia Boysen for hendes arbejde med børnekorene i Gentofte og Jægersborg Kirker.

Sidste år gik prisen til iværksætter og kunstner Sofie Thorhauge (billedet) for hendes engagement i at skabe kreative værksteder for unge kunstnere i Det Grå Pakhus på Teglgårdsgrunden.

Særlig lokal indsats

Prisen går til en person eller en gruppe af personer, der har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet, fortrinsvis inden for det sociale eller kulturelle område, eller inden for idræts- eller erhvervslivet.

Engagerede og aktive borgere værdsættes højt i kommunen, ikke mindst fordi de har en afgørende betydning for den sammenhængskraft, man kan opleve alle vegne i Gentofte.

Kommunen vil gerne anerkende den indsats, der gør en forskel i dagligdagen for mange af kommunens borgere. Prisen er på 25.000 kr.

Giv os dit bud på en kandidat

Har du et forslag til, hvem der skal have prisen for et godt initiativ, så send det til kulturkonsulent Per Sohl på email: ps@gentofte.dk.

Send dit forslag inden den 11. marts 2016. Du skal skrive en kort begrundelse samt kontaktoplysninger på kandidaten.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ansvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,