En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen

Opgaveudvalget En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen skal komme med forslag til principper, der sætter retning for en værdig sagsbehandling i Gentofte Kommune på beskæftigelsesområdet.

Hvert år melder beskæftigelsesministeren et antal mål ud for beskæftigelsesindsatsen, der sætter den overordnede retning for indsatsen på tværs af landet. Ét af ministermålene for 2021 er, at alle ledige skal have en værdig sagsbehandling. 

I Gentofte vil vi, at de ledige borgere skal opleve at blive mødt med værdighed, og de skal udfordres individuelt på baggrund af deres situation og kompetencer. Vi skal møde borgerne ligeværdigt ved at lytte og tage udgangspunkt i deres kompetencer, deres situation og understøtte deres vej tilbage på arbejdsmarkedet. Vi skal desuden kommunikere regler og krav, så bureaukrati opleves så lempeligt som muligt. 

Opgaveudvalget "En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen" skal drøfte, hvad vi i Gentofte Kommune kan gøre for, at borgerne oplever en værdig sagsbehandling. Opgaveudvalget skal med dette udgangspunkt komme med forslag til principper, der sætter retning for en værdig sagsbehandling i Gentofte Kommune på beskæftigelsesområdet.

De konkrete opgaver, som opgaveudvalget skal løse, kan du læse mere om i kommissoriet for "En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen"

Hvad er et opgaveudvalg? 

Et opgaveudvalg er et midlertidigt udvalg, hvor lokalpolitikere og borgere arbejder sammen om en bestemt opgave. Opgaveudvalget "En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen" kommer til at bestå af 4 politikere og 8 borgere. Arbejdet i opgaveudvalget begynder i april 2021, og opgaveudvalget skal aflevere deres anbefalinger til kommunalbestyrelsen i andet kvartal 2021.

Læs mere om opgaveudvalg i Gentofte Kommune

Hvem er med i opgaveudvalget?

Se liste over deltagere i opgaveudvalget En værdig sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen

Dagsordener og referater

Læs dagsordener og referater for opgaveudvalget En værdig sagsbehandling for beskæftigelsesindsatsen

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og Beskæftigelseschef Bo Sund på mail bos@gentofte.dk eller på mobil 2484 1777.

Læs om politisk arbejdsform i Gentofte Kommune

Se Kommunalbestyrelsens medlemmer