Virksomhedskonsulenterne

Virksomhedskonsulenterne i Jobcenter Gentofte kan være behjælpelige med at finde nye medarbejdere og vejlede i ansættelsen af medarbejdere i løntilskud under ordinære såvel som særlige vilkår.

Gentofte Kommune ønsker at fremme væksten i beskæftigelsen og at knytte tæt kontakt til erhvervslivet med det mål at matche virksomheder og ledige.

Jobcentret er i kontakt med mennesker, som er berørt af ledighed, og hvis kvalifikationer og kompetencer dækker bredt i forhold til de fleste erhverv. Leder din virksomhed efter nye medarbejdere, så kan du kontakte virksomhedskonsulenterne i Jobcenter Gentofte for et uforpligtende møde om mulighederne for et samarbejde om rekruttering. Du kan ringe på 39986800 #1 eller sende os en mail på virksomhedsservice@gentofte.dk.

Virksomhedskonsulenten kan desuden hjælpe din virksomhed med at få overblik over de tilskudsordninger, der findes. Det kan for eksempel dreje sig om tilskudsordninger til ansatte med nedsat arbejdsevne, voksenlærlinge eller job med løntilskud til nyuddannede.

Du kan læse mere om mulighederne for ansættelse af medarbejdere i tilskudsordninger i navigationen til venstre på denne side. På Jobnet kan du desuden finde mere om, hvad jobcenteret kan hjælpe med og vejlede om.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til virksomhedskonsulenterne i Jobcenter Gentofte. Vi kommer gerne ud og besøger din virksomhed og fortæller mere om bl.a. rekruttering, virksomhedspraktik, løntilskudsordninger.