Beskæftigelse og jobsøgning

Hos Jobcenter Gentofte står vi til rådighed med vores viden om arbejdsmarkedet og de regler, der gælder på beskæftigelsesområdet.

Opdatering vedr. COVID-19 restriktioner

Jobcenter, Ungecenter og Ydelsescenter er lukket for fysisk fremmøde. Vi holder fortsat samtaler telefonisk og digitalt om din jobsøgning, din plan for at komme i arbejde eller uddannelse, din forsørgelse m.m. 

Ønsker du af uopsættelige årsager et personligt møde, så er du velkommen til at kontakte os.

Jobcentret kan kontaktes på 3998 6800 ved spørgsmål vedrørende din jobsøgning og hjælp til at komme i job eller uddannelse.

Ydelsescentret kan kontaktes på 3998 0000 ved spørgsmål vedrørende din forsørgelse, refusion til arbejdsgivere eller ansøgning om enkeltydelser.

Telefonerne er åbne mandag – onsdag: 8 – 16, torsdag: 8 – 18 og fredag: 8 - 14, og vi svarer på mails/digital post via gentofte.dk / borger.dk (skriv jobcenter i emnefeltet).
Du kan også aflevere post i postkassen ved Kommuneservice, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jobcenter Gentofte er et tilbud til borgere og virksomheder i Gentofte Kommune.

Til borgere tilbyder vi information og vejledning om job, jobsøgning og uddannelse. Til virksomheder yder vi hjælp til rekruttering af arbejdskraft og information om ansættelse af medarbejdere i tilskudsordninger.

Uanset om du har et arbejde, er ledig eller er arbejdsgiver, kan du på de følgende sider læse om, hvordan Jobcenter Gentofte kan hjælpe dig. Her kan du finde information om barsel og sygdom, fleksjob, hvad du skal gøre, hvis du bliver ledig, kontanthjælp, rekruttering og meget mere.

Kontaktoplysninger og åbningstider: 

Jobcentret ligger på:
Maltegårdsvej 1
2920 Charlottenlund

Jobcentret er åbent for fremmøde og kan kontaktes telefonisk på 39 98 68 00.

Mandag, tirsdag og onsdag   8.00 - 16.00
Torsdag   8.00 - 18.00
Fredag   8.00 - 14.00

 

Sagsbehandlingstider og procesbeskrivelser

Vil du have nærmere indblik i sagsbehandlingsfrister og beskrivelser af typiske forløb for ansøgningssager på beskæftigelsesområdet - se under Dokumenter.