Udvidet helbredstillæg

Det er obligatorisk at søge om udvidet helbredstillæg digitalt. Du kan gøre brug af selvbetjening her på siden. Hvis du ikke kan søge digitalt, kan du henvende dig i Kommuneservice og få hjælp eller blive undtaget for selvbetjening.

Du kan søge om udvidet helbredstillæg hvis du er folkepensionist og har et helbredskort. Der kan ydes udvidet helbredstillæg til fodpleje, briller og tandproteser.

Der skal søges inden behandlingen foretages. Hvis der er tale om større tandbehandling, skal du indhente tandoverslag i Kommuneservice. Erklæring fra optiker eller fodplejer/fodterapeut kan hentes her på siden af leverandørerne.

Der er indgået prisaftale vedrørende briller, tandbehandling og fodbehandling. Oversigt over leverandørerne kan ses her på siden.

Selvom Gentofte kommune har indgået prisaftale med leverandørerne er der fri adgang til at vælge leverandør.

Det er muligt at give en pårørende eller ven fuldmagt til at søge om tillæg digitalt på dine vegne. Ansøg her

Nye satser for tilskud til fodbehandling

Gentofte kommune har indgået prisaftale med fodterapeut Michaela Lilballe, Hellerups Klinik for Fodterapi, Strandvejen 143, 2900 Hellerup og vi ændrer derfor tilskuddet til behandlingen med virkning fra 1/11 2017. Ændringen vil medføre, at der maximalt refunderes ud fra en regning på kr. 350,00