Genvejsmenu

Idrætskonsulenter i Gentofte

Idrætskonsulenterne i Gentofte Kommune kan både hjælpe eksisterende foreninger med nye initiativer eller hjælpe nye foreninger i gang.

Idrætskonsulenterne vejleder om de aktiviteter og projekter, der inden for idræt og bevægelse iværksættes i de kommende år. 

Råd og vejledning

Idrætskonsulenterne kommer gerne ud i idrætsforeninger eller institutioner og hjælper med udarbejdelse af konkrete projektforslag, udviklingsarbejde eller hvis I har brug for sparring.

Konsulenterne arbejder med alle former for idræt og bevægelse og hjælper gerne alle foreninger, institutioner eller privat personer, der ønske hjælp eller konsulentbistand i forhold til idræt og bevægelse.

Idræts-og bevægelsespolitik

Konsulenterne arbejder ud fra Gentofte Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik. Politikken er baseret på en overordnet vision om:

  • Styrkelse af rammerne for de alsidige og mangfoldige idræts- og bevægelsestilbud, som  findes i foreninger, institutioner og selvorganiserede aktiviteter.
  • Et mangfoldigt idrætsmiljø, der rummer gode faciliteter og vilkår for både motionstilbud, foreningsidræt og foreningsbaseret eliteidræt.
  • Alle borgere, uanset alder, skal have mulighed for at iværksætte og deltage i aktiviteter, der kan give et sundt og aktivt liv med idræt, motion og bevægelse.

Læs mere om Gentofte Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik.

Ønsker du eller din forening konsulentbistand eller sparring kan du kontakte idrætskonsulenter Sanne Høck Just (3998 5023), Anna Friberg (3998 5024) Mia Schlichtkrull (3998 5025), Trine Sejr (3998 5037) og Nanna Merrild (3998 5047) eller sende en mail til fritid@gentofte.dk

 

Ansvarlig for siden:

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,