Munkegårdsskolen

Skolen ligger i et villakvarter med adgange fra Vangedevej og Dalstrøget. De fleste elever er bosiddende i og omkring kvarteret, og det er derfor oplagt at lade børnene cykle eller gå til skole. På Vangedevej er der cykelsti på begge sider af vejen.

Sådan færdes du omkring skolen:

Skolepatruljen hjælper børnene sikkert over vejen ved Vangedevej mellem kl. 7:45 og kl. 8:00. Anvend skolepatruljen, når den er til stede.

Cykler dit barn til skole opfordres forældre til at sikre, at cyklernes udstyr som lys og reflekser i orden. Cykling i skolegården er ikke tilladt, og parkering skal ske i og ved cykelstativerne.

Hvis du vælger at køre dit barn i skole, kan du benytte parkeringslommerne på Vangedevej eller sætte barnet af på Dalstrøget. Du kan også vælge at sætte dit barn af på et sted tæt på skolen, hvorfra det på fortov og stier kan gå sikkert det sidste stykke til skolen. Vangedevej har hastighedsbegrænsning på 40 km/t om morgenen. Dalstrøget har anbefalet hastigheds på 40 km/t. Indkørsel til skolen fra Vangedevej er kun tilladt for skolens administrative personale og altså lukket for forældre. Ligeledes er parkeringspladsen på Dalstrøget også forbeholdt personale.

Planlæg og træn skolevejen med dit barn. På kortet vises kørselsretning og ikoner for de anbefalede Kys og Kør zoner, parkeringspladser, skolepatruljer m.v. nær skolen. Klik ind på kortet og fremsøg din adresse på kikkerten. Zoom og naviger i kortet og undersøg, hvor der er gangstier, cykelstier, skolepatruljer og veje med nedsat hastighed.

Se kort over forhold omkring Munkegårdsskolen

Ansvarlig for siden:

Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,