Hellerup skole

Skolen ligger på Dessaus Boulevard, som har anbefalet hastighed på. 40 km/t, og cykelsti på begge sider af vejen. Mange børn cykler til skole og forældre opfordres til at sørge for, at udstyret på cyklerne er i orden. Cykler skal parkeres i og ved cykelstativerne.

Sådan færdes du omkring skolen:

Om morgenen er der mange biler omkring skolen. Hav tålmodighed og vise hensyn til dine medtrafikanter. Respekter færdselsreglerne og vær med til at gøre afleveringssituationen så god som mulig. Det er en god idé at tage af sted og ankomme til skolen i god tid.

Hvis barnet bliver kørt i skole, anbefales det at anvende Kys og Kør zonen umiddelbart foran skolen på Dessaus Boulevard. Her kan forældre hjælpe deres børn af sted uden at forlade bilen. Hvis der er behov for at parkere i kort tid henvises til parkeringslommer med tidsbegrænset parkering på Dessaus Boulevard. For længere parkering henvises til parkeringskælderen Tuborg Syd, der kan tilgås fra Phillip Heymans Allé. Parkeringspladsen øst for skolen er forbeholdt skolens personale, og der er standsningsforbud på parkeringspladsens østside.

Du kan også vælge at sætte dit barn af på et sted tæt på skolen, hvorfra det på fortov, stier og over fodgængerfelter kan gå sikkert det sidste stykke til skolen.

Planlæg og træn skolevejen med dit barn. På kortet vises kørselsretning og ikoner for de anbefalede Kys og Kør zoner, parkeringspladser, skolepatruljer m.v. nær skolen. Klik ind på kortet og fremsøg din adresse på kikkerten. Zoom og naviger i kortet og undersøg, hvor der er gangstier, cykelstier, skolepatruljer og veje med nedsat hastighed.

Se kort over forhold omkring Hellerup Skole

Ansvarlig for siden:

Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,