Bernadotteskolen

Skolen ligger med adgang fra Hellerupvej, Svanemøllevej og Hellerupgårdvej og i gåafstand fra Hellerup Station. På Hellerupvej er der cykelstier på begge sider af vejen, mens der på Hellerupgårdvej er anbefalet hastighed på 30 km/t.

Sådan færdes du omkring skolen:

Som forældre er man rollemodel for sit barn, og børn kopierer de voksnes adfærd. Brug cykelhjelm, spænd sikkerhedsselen og overhold færdselsreglerne. Vælg en sikker rute til skole og træn den sammen. Den sikreste rute er ikke nødvendigvis den korteste, men kan være, hvor der er sti, lysreguleret fodgængerfelt eller andet som gør vejen mere sikker. Giv barnet en stille morgenstund ved at tage af sted og ankomme i god tid til skolen.

Skolen anbefaler cyklister at anvende cykelstier til og fra skolen. Der er cykelstier på blandt andet Ryvangs Allé, Hellerupvej og Strandvejen.

Hellerupgårdvej forbinder Hellerup Station til skolen via en gangtunnel under Ryvangs Allé. Det anbefales at krydse Hellerupgårdvej øst for parkeringspladsen.

Hvis du vælger at køre dit barn i skole skal du undgå at holde foran indgangen ved cykelparkeringen på Hellerupvej. I stedet kan du parkerer på Hellerupvej eller anvende kys og kør området på Svanemøllevej. Her kan forældre mellem kl. 8:00 og kl. 9:00 sætte barnet af uden at forlade bilen. Skolen ligger i en parkeringszone, hvor det på hverdage er tilladt at parkere i maksimalt 30 minutter i perioderne fra kl. 7:00 til kl. 10:00 og fra kl. 16:00 til kl. 18:00. For parkering i længere tid henvises til parkeringspladsen ved Hellerup Station og parkeringspladsen ved Sankt Peders Vej.

Planlæg og træn skolevejen med dit barn. På kortet vises kørselsretning og ikoner for de anbefalede Kys og Kør zoner, parkeringspladser, skolepatruljer m.v. nær skolen. Klik ind på kortet og fremsøg din adresse på kikkerten. Zoom og naviger i kortet og undersøg, hvor der er gangstier, cykelstier, skolepatruljer og veje med nedsat hastighed.

Se kort over forhold omkring Bernadotteskolen

Ansvarlig for siden:

Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,